Buren bij Kunstenaars 2015

Het is een eerste keer in al die jaren van deelname aan BBK dat ik op verplaatsing speel en ik ben benieuwd wat dat zal geven.

Nu, ik hou van het verkennen van nieuwe horizonten, het ontmoeten van nieuwe mensen en wat ze er van vinden, van mijn werk.

Ik speel niet alleen op verplaatsing maar zal ook een deel van mijn atelier(een klein deel, dat wel) verhuizen naar Art studio Brikat om daar demonstraties te geven i.v.m. het maken van drukplaten en het afdrukken ervan.

Iedereen die uitleg wil i.v.m. grafische kunst kan terecht  bij Art studio Brikat tijdens de opendeurdagen van vrijdag 16 oktober tot zondag 25 oktober en misschien kan ik jullie verleiden tot het volgen van een workshop in de toekomst bij Art studio Brikat.

Veel succes gewenst aan alle deelnemers aan BBK 2015.